Bejelenkezés/Regisztráció

Az ön kosara üres!

Digitális Video Rögzítő 16 csatornás

-25%

Digitális Video Rögzítő 16 csatornás

Ára: 37 465 Ft

Digitális Video Rögzítő 16 csatornás

BIZ0013, db
49 530 Ft
37 465 Ft
Mérertek:
db

16 csatornás Digitális Rögzítő (H.264 képtömörítés).

Lakások, irodák, üzletek, ipari létesítmények megfigyeléséhez használható, maximum 16 kameráig.

Amennyiben van internet kapcsolata (vezetékes vagy mobil) a Video Rögzítő az interneten keresztül is kezelhető. A világ bármely pontjából beletekinthet az éppen akkor történtekbe, de régebbi felvételeket is visszanézhet, miközben a helyszínen a rögzítés is folyamatosan működik.
A Digitális Rögzítő okos telefonnal (android, iPhone, Blackberry, Symbian) is csatlakozhat, és ezeken keresztül is nézheti a felvételeket, vagy visszanézhet régebbi felvételeket. - A készülék a felvételeket a legfejlettebb tömörítési eljárással tárolja (H.264 tömörítés). Így biztosít jó minőségű képeket, és akár hónapokig képes megőrizni az adatokat.
-A DVR be tudja állítani, hogy a rendszer csak akkor rögzítse a felvételeket, ha azon mozgás történik. Ezzel a funkcióval jelentős időt takaríthat meg a visszakereséseknél, és nagymértékben növelheti a felvételek tárolási idejét.

- 16 csat video bemenet, 1 csat. Video kimenet,
- VGA és HDMI kimenet, 2db USB 2.0 csatlakozó, 
- Biztonsági másolat készítése: :USB pendrive ,USB ,merevlemez ,USB CD/ROM és hálózaton keresztüli mentés, távoli betekintő CLOUD (felhő) szolgáltatás
- Egérvezérelt menü,
- Automatikus rendszervisszaállás áramkimaradás esetén.

Winchester nem tartozék.

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk